#hourlycomic-day in boekvorm! | samenwerking met drukwerknodig.nl

Hallo het is je favoriete bloggende illustrator!

Vandaag doe ik ook een influencer-jasje aan, want ik heb iets gekregen!

Ongeveer een maand geleden was het weer #hourlycomicday. Mijn favoriete online stripmakers-ding (ik deed het al drie keer eerder). Je tekent een stripje over elk uur dat je wakker bent.

Sommige mensen brengen een droog verslag uit, anderen weten alles elegant aan elkaar te knopen. Ik probeer het midden te vinden tussen die twee.

De reden dat deze challenge me zo aanspreekt is omdat het toestemming geeft de meest alledaagse dingen te verheffen tot iets strip-waardigs. En dat is eigenlijk waar al mijn stripwerk over gaat 😉 

Kort vóór Hourlycomicday kreeg ik een mailtje van drukwerknodig.nl : of ik een product wilde uitproberen en er een stukje over wilde typen. Maar natuurlijk wil ik dat! 

Ziehier het product dat ik heb gekregen: een boekje van de hourlies!

Boekjes laten printen is vaak pas voordelig als je 100 stuks bestelt, en dat is het eerste ding dat me opviel bij drukwerknodig: Niet duur! (in dit specifieke geval was de prijs niet relevant want ik kreeg het boekje, maar je snapt wat ik bedoel). Er zijn een aantal standaard formaten, heldere instructies wat voor bestanden er geüpload dienen te worden (en tegen meerprijs een check of de bestanden echt drukklaar zijn) en veel keuze qua papier! Voor mensen die boekjes maken en willen laten drukken echt een goed adres!

…óók voor mensen die visitekaartjes, posters of wat voor gedrukte producten dan ook willen laten drukken trouwens. Ik zag dat ze zelfs aan ‘coronadrukwerk’ doen, hoe relevant 🙂

De hourly comic van dit jaar staat grotendeels op mijn instagram, en het boekje is binnenkort in mijn webshop te koop (eerst even een nieuwe stapel bestellen, deze zijn allemaal al aan vrienden en klanten vergeven)

Tot de volgende!

Anne

Geef een reactie