2019 plannen

Een nieuw jaar, nieuwe plannen!

Even wat tikken over goede voornemens hoor!

Had het vòòr de jaarwisseling willen doen want toen leek iedereen nog bevangen door een ik-ga-het-helemaal-anders-doen-stemming, maar ik was te druk met oliebollen eten en lijstjes maken van hoe ik mijn leven ga veranderen enzo.


Niet op mijn lijst met plannen, maar ik maakte wel deze illustratie over minder drinken in 2019 voor het Algemeen Dagblad 

In een podcast (en ik weet dus niet meer welke, shame! Het zou kunnen dat het Happier was…maar nogmaals: zeker weten doe ik het niet) hoorde ik ooit:

“Een voornemen is vaak een wens ipv een praktisch haalbaar doel” En dan was de boodschap: Stel praktische, haalbare, meetbare doelen, ipv vage wensen want dat blíjven vaak wensen…

Ben ik het enorm mee eens. Wil ik dit jaar ook over schrijven op deze blog, over hoe je praktische, haalbare plannen maakt enzo (En dat ik dat dan ondertussen zèlf ook eens leer…)

Dus. Geen vage plannen maar concrete doelen.

Alleen vandaag even niet! 😉  want niet voor niks noemde ik deze illustratie mijn ‘wishlist 2019’. Mogelijk wil ik veel te veel en kom ik er binnenkort op terug met concrete, meetbare plannen enzo, maar eerst maar even zo!

Heb jij creatieve voornemens voor 2019? Tell me! 🙂

liefs,

Anne 

Geef een reactie