#Illustratorlife geïllustreerd

Een week lang hield ik een getekend dagboek bij!

Normaal doe ik dit soort dagboek-verslagen alleen als ik op vakantie ben of als er anderszins iets spannends gebeurt. Want ach, het leven van dag tot dag, dat is ook weer zoiets…

Mààr roep ik niet juist altijd dat ik me laat inspireren door alledaagsheid?! Nou dan! Daarbij volg ik al jaren de verslagen van illustratoren als Gemma Correll en Lizzy Stewart en raak telkens er door geïnspireerd en dan wil ik ook mijn leven vastleggen!

Dus zie hier het resultaat. Toevallig was het best een drukke en dolle week, met koningsdag, muffins en de presentatie van het Monster Magazine!

(het is in het engels, dat voelt een beetje raar, maar het leek me handig voor op instagram).

En wat hebben we hiervan geleerd?

Ik vond het goed te doen om elke dag een verslagje te tekenen, alhoewel ik wel standaard een dag achterliep. Een beperkt kleurenpalet werkt goed. Datgene wat ik het merendeel van de dag doe (achter een tekentafel of een laptop zitten) is niet boeiend om te tekenen. Eten en boodschappen daarentegen zijn altijd boeiend om te tekenen! Het was fijn en overzichtelijk om dit een week te doen. Komende week probeer ik weer een andere vorm..

liefs!

Anne

Geef een reactie