Ondertussen bij Big Foot | Strip van de week | #11

Hallo daar,

Het is vrijdag en mocht je het nog niet doorhebben; Dat betekent dat het tijd is voor een strip! Al best wel wat weken lukt het me om elke vrijdag een strip hier te publiceren. Meestal is dat iets nieuws, soms iets ouds, maar altijd iets wat nog niet eerder ergens werd gepubliceerd.

Wat dat betreft deze week een uitzondering. Deze week deel ik een strip die ik maakte tijdens de Monsters- tekenmania-week bij WGkunst waar ik in het voorjaar aan mee deed. Omdat we een tijdschrift tekenden in één week, mocht een dagstrip niet ontbreken. En deze strip is dus al wel degelijk ergens gepubliceerd, in een heus tijdschrift nog wel – dat overigens nog gewoon te bestellen is en het goed zou doen onder je kerstboom – maar nog niet op mijn blog. Bij deze:

Geef een reactie