Strip van de week #14 | Dagboek Katwijk

Hallo daar,

Tijd voor weer een strip. In deze ‘Strip van de week’-rubriek, probeer ik elke week een strip te posten. Vaak maak ik een nieuw stripje, soms hergebruik ik iets ouds wat ik eerder maakte, en deze week probeer ik iets nieuws. Dit zijn scans uit mijn stripdagboek. Sinds een tijdje teken ik, als ik tijd heb, strips over mijn dagen. Zonder doel, zonder dat ze per se grappig moeten zijn, en zeker zonder publiek. Een dagboek is in beginsel niet bedoeld voor andermans ogen. Mààr soms levert de wetenschap dat niemand het hoeft te zien, juist leuke dingen op. En twee weken geleden was ik een paar dagen in Katwijk en er waren honden, dat leek me veilig genoeg om wèl op internet te zetten 🙂 Bij deze

liefs,

Anne

Ps. Leuk, zo’n stukje dagboek?

Geef een reactie