Lijstjes (geen lijstjes) en Bingo

Ik wil aan het einde van het jaar graag overzichtelijke lijstjes samenstellen ter terugblikken ende vermaeck.

Even de realiteit in een overzichtelijk vormpje gieten. Voorgaande jaren maakte ik soms een opsomming van de leukste projecten van dat jaar, of er waren tekeningen die het jaar samenvatten of er werd wat in het wilde weg gemijmerd

Dit jaar heb ik bijzonder weinig op deze blog gezet. En dat terwijl één van mijn vele doelen nog steeds is om meer en beter te schrijven! Überhaupt loop ik erg achter met mijn online archief, vele mooie leuke projecten die dit jaar werden afgerond zijn nog nergens op internet te vinden. Ik wijt het aan het leven dat er soms tussendoor komt. Zal het volgend jaar anders zijn? Mogelijk, Nieuw jaar, nieuwe ronde, beter tijdsmanagement. Een mens kan dromen. 

In maart kocht ik een stapel dunne schetsboeken, en besloot er elke maand één te vullen en dat zijn een soort 10-favoriete-projecten van het jaar geworden.

En misschien geven ze wel beter de rommeligheid, de flexibiliteit en de veelvormigheid van dit jaar weer. Dat gezegd hebbende, ik maakte onlangs óók een leuke bingo voor de Gemeente Groningen (die mij mijn subsidie voor de tijdscapsule gaven) en die past ook prima in deze eindejaars-post

Tot volgend jaar!

Geef een reactie